tantari
plase tantari bucuresti
tipuri plase
plase-termopan
plase anti-insecte
SUPER OFERTA!*Contacteaza-ne si te programam chiar AZI!  0755.507.481
*Rulouri exterioare cu lamele din Aluminiu!

Rulouri de aluminiu | Rulouri exterioare

       Expediem rulouri exterioare de auminiu atat in Bucuresti/Ilfov cat si in restul tari .Pe langa siguranta si intimitatea oferita de acest accesoriu deosebit al termopanului dumneavoastra, rulourile noastre sunt foarte eficiente atat pe timp de vara cat si pe timp de iarna din punct de vedere termic.
Culorile disponibile:alb,maro si gri antracit.


Metoda de comanda a rulourilor exterioare:

  • Contacteaza-ne la 0755.507.481 si un specialist iti va oferi consilierea de care ai nevoie si cea mai buna oferta de pret.
  • Stabilim impreuna ziua si ora masuratorilor de specialitate. Avantajul tau este programul flexibil prin care iti putem masura si monta plasele de tantari chiar si dupa ora 17:00 sau in week-end.
  • O echipa de reprezentanti tehnici se va deplasa la locuinta dumneavoastra, pentru masuratori in urma carora se va achita un avans in baza unei facturi + chitante de avans urmand sa stabilim de comun acord programarea montajului.Folosim cookie-uri pentru imbunatatirea performantei website-ului si pentru a-ti oferi cea mai buna experienta de cumparaturi. Citeste informatiile referitoare la Cookie-uri si Confidentialitate. Exprima-ti acordul!  ➤ Accept